Veiligheidscertificaat heftruck

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This opleiding is currently closed

Vandaag de dag is de term “werk veilig of werk niet” een zeer belangrijke uitspraak geworden. Om veilig te kunnen werken is het gebruik van het gezond boeren verstand een zeer belangrijk punt, maar misschien nog wel vele malen belangrijker, OPLEIDING.

Bij ons staat veiligheid voorop. En dan vooral het bijbrengen van deze veiligheid aan anderen. Wij hebben ons gespecialiseerd in het geven van veiligheids- en vakbekwaamheidstrainingen op het gebied van hijsen en heffen.

Een van de onderdelen daarvan is het gedeelte veiligheidscertificaat heftruck.

De instructeurs  zijn door jarenlange praktijkervaring zeer gedreven in het overbrengen van hun kennis en kunde aan hun cursisten.

Tijdens deze opleidingen worden onder andere de verschillende wet- en regelgevingen, hoe men veilig werkt met de heftruck behandeld.

De opleiding bestaat uit zowel een theoretisch als een praktisch gedeelte, aan het einde van de opleiding zal er voor beide een examen moeten worden afgelegd. Dit examen wordt afgenomen door uw instructeur. En zal met een voldoende moeten worden afgerond.

Het lesboek wat nu voor je ligt bevat alle informatie die je moet kennen voor het afleggen van het examen. Het boek is opgebouwd uit diverse hoofdstukken op volgorde voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

We wensen je heel veel succes en plezier toe tijdens deze opleiding.